Do děláme

Obrábění kovů

Umění spojené s precizní technologií

Kde tradiční řemeslo potkává špičkovou technologii

Obrábění kovů je ve své podstatě spojením tradičního řemesla s moderní technologií. V naší rodinné firmě přinášíme to nejlepší z obou světů. Naše bohatá historie a vášeň pro dokonalost se spojují s využitím nejmodernějších strojů a technik, aby byla každá zakázka provedena s nejvyšší mírou přesnosti a kvality.

Za všechny naše stroje stojí hrdě špičkový CNC stroje pro obrábění kovů: CNC soustruh Doosan Lynx 220 L, CNC fréza Doosan DNM 400a, CNC soustruh Mazak 200MA L, CNC soustruh Mazak 200MSY L a CO2 laser značky Numco pro laserové gravírování. Tyto stroje nám umožňují transformovat kovové komponenty do komplexních, precizně vyrobených dílů, které odpovídají přesným specifikacím našich zákazníků.

Krok za krokem k dokonalému výsledku

Vaše vize, naše realizace

1

Konkrétní konzultace

Prvním krokem je konzultace s klientem. Chápeme, že každá zakázka je jedinečná, proto pečlivě posloucháme vaše potřeby a přání.

2

Navrhování a plánování

Na základě vašich požadavků navrhujeme optimální řešení. Díky našim moderním strojům můžeme upravit a přizpůsobit design podle vašich specifikací.

3

Realizace
zakázky

Po schválení návrhu začneme s vlastním procesem obrábění kovů. Naše špičkové CNC stroje a lasery značky Numco nám umožňují precizní a rychlou výrobu.

4

Závěrečná kontrola kvality

Každý výrobek prochází pečlivou kontrolou kvality, abychom se ujistili, že odpovídá vašim specifikacím a našim vysokým standardům.

5

Dodání hotové zakázky

Po dokončení a kontrole výrobku je připraven k odeslání nebo vyzvednutí.