Náš příběh

O nás

Kdo jsme?

Jsme rodinná firma s tradicí

Jsme rodinná firma s kořeny hluboko zakořeněnými v tradicích řemeslného umění. Naše vášeň pro dokonalost je něco, co nás definuje a motivuje k tomu, abychom každý den byli lepší. Naše bohatá historie a letitá zkušenost nám dovolují kombinovat osvědčené postupy s inovacemi, čímž vytváříme výrobky, které nejenže splňují, ale často překračují očekávání našich zákazníků.

Inovace a preciznost

Precizní řemeslo, nekompromisní kvalita

Naše hlavní oblasti odbornosti zahrnují precizní CNC obrábění kovů a laserové gravírování. Při gravírování využíváme špičkový CO2 laser značky Numco, což nám umožňuje dosáhnout neuvěřitelné detailnosti a přesnosti. Věříme, že kvalita je výsledkem pečlivé práce a závazku k vynikajícím výsledkům.

Rodinná tradice, osobní přístup

V rodině je síla, v detailu je dokonalost.

V každém výrobku, který opustí naše dílny, je cítit rodinný duch, touha po dokonalosti a závazek k výjimečné kvalitě. Jsou to hodnoty, které nás odlišují a dělají z nás to, kým dnes jsme. Díky našemu rodinnému přístupu k podnikání můžeme nabídnout osobní péči a důkladný dohled nad každým jednotlivým krokem výrobního procesu.

Modernost

Přední technologie nás vede k dokonalému gravírování

Preciznost

V každém detailu je vidět naše zručnost a péče.

Osobnost

Vaše přání transformujeme v osobní a jedinečný výrobek.

Integrita

Děláme, co slíbíme, s upřímností a transparentností.

"Děláme s kovem, a pro naše zákazníky vždy najdeme ten nejlepší vzor!"

V roce 2005 jsme s rodinnou tradicí vstoupili do světa CNC obrábění kovů a v současnosti i do laserového gravírování. Přestože kov není obnovitelný zdroj jako dřevo, jeho pevnost, odolnost a univerzálnost ho činí nezbytným materiálem v moderním světě. V našem rodinném podniku kombinujeme staromódní řemeslné dovednosti s nejnovějšími technologiemi, abychom vytvářeli produkty, které nejen vypadají skvěle, ale také vydrží po generace

Václav Toman

V. Toman

Naši zákazníci o nás napsali

Recenze a hodnocení

Uznání naší odbornosti

Certifikovaná kvalita. Neustálá oddanost.

Jsme nesmírně hrdí a vděční za to, že naše rodinná firma, pod vedením pana Václava Tomana, získala prestižní certifikát v oboru CNC obrábění kovů od renomované organizace United Registrar of Systems v roce 2021. Toto uznání je odrazem naší neúnavné práce, nekompromisního závazku ke kvalitě a hlubokého odborného znalostního zázemí, které jsme si během let vybudovali. Certifikát je nejen potvrzením našeho postavení v odvětví, ale také nás zavazuje k tomu, abychom v budoucnu pokračovali v nastaveném standardu a poskytovali našim zákazníkům služby, které jsou v souladu s nejvyššími mezinárodními standardy.

Prohlédněte si, co Vám můžeme nabídnout

Obchod

"Gravírování srdcem, technologií budoucnost"

Rodinný obchod, kde se spojuje vášeň pro řemeslo s výjimečným laserovým gravírováním. Každý předmět je odrazem naší péče a dědictví.